Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično priznanje

Slavni igrač otkrio da ga je glas u glavi upozorio da će poginuti

Rivaldo
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
24.11.2018.
u 12:08

Rivaldo je otkrio da je glas zauvijek nestao jednom kada se obratio i postao vjernik

Rivaldo Vítor Borba Ferreira, ponajbolji brazilski nogometaš svih vremena i osvajač Zlatne lopte 1999. godine, čarobnjak s loptom koji je najljepše igračke dane ostvario u Barceloni, priznao je u neobičnom intervjuu za list Clarin da ga je svojedobno progonio glas u glavi koji ga je upozoravao da će poginuti u prometnoj nesreći.

Rivaldo je kazao da je taj glas prvi puta jasno i glasno čuo 2004. godine, te da mu je tada napomenuo da će nastaviti živjeti bude li u njega vjerovao.

- Govorio mi je da ću poginuti, ali se nisam obazirao. Baš naprotiv, jedva sam čekao da sjednem za volan unatoč upozorenju. No došao je i dan kada sam se slomio. Bilo je to tijekom putovanja prema Mogi Mirimu udaljenom 130 kilometara od Sao Paula. Glas se ponovo pojavio i govorio mi sve snažnije i snažnije - započeo je priču o obratu Rivaldo i nastavio: 

- Odjedanput se u meni stvorio taj grozan osjećaj da će se tog dana nešto tragično dogoditi. Kroz glavu su mi počeli prolaziti otac (poginuo je u automobilskoj nesreći 1989. godine), ali i svi prijatelji koji su smrtno stradali u prometnim nesrećama.

- Jednom kada sam došao kući sam se slomio i počeo jecati poput djeteta. Bio je to dan kada sam prihvatio Boga i kada sam odlučio posvetiti mu svoj život. Tada sam se ponovo rodio, a glas je zavijek nestao - ispričao je Rivaldo svoju neobičnu priču o tome zašto je i  kada postao vjernik.

 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
Tomi0713
12:26 24.11.2018.

Bravo, hvala Bogu

DH
dalibor.hren
14:27 24.11.2018.

Ponajbolji? Pele, Zico, Ronaldo, Ronaldinho...

DU
Deleted user
12:43 24.11.2018.

Umjesto popu, obrati se psihijatru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije