Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVI NASLOV

Slavio kao Modrić: Sad želim i Kup, a onda na pripreme s Rijekom

Dario Čanađija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
29.05.2018.
u 16:29

– Planovi? Osvojiti u srijedu Kup, a zatim se vratiti u Rijeku. Pripreme počinju 11. lipnja, a potom ćemo vidjeti kako će sve ići dalje.

Dario Čanađija bio je kao Luka Modrić, ne zato što je igrao kao naš reprezentativac, već je slavio kao Luka u Kijevu. Dario Čanađija tijekom cijelog slavlja bio je ogrnut hrvatskom zastavom.

– Moramo se proveseliti, baš smo se namučili ove sezone, krvavo smo radili i trenirali. U posljednjoj utakmici u prvenstvu nismo baš igrali kako treba, ali to je nogomet. Bilo je teško, ali zaslužili smo naslov prvaka, mogu samo zahvaliti suigračima, trenerima koji su uvijek vjerovali u nas, našim obiteljima – pričao nam je Čanađija koji je, kao i svi njegovi suigrači, ostao bez kompletne opreme.

I jako ga cijene u Olimpiji, i u toj utakmici s Domžalama bio je među najboljima. No, navijači Olimpije neće ga sljedeće sezone, po svemu sudeći, gledati u zelenom dresu.

– Planovi? Osvojiti u srijedu Kup, a zatim se vratiti u Rijeku. Pripreme počinju 11. lipnja, a potom ćemo vidjeti kako će sve ići dalje.

Po tome kako je igrao u Olimpiji, a odigrao je 31 utakmicu, mogao bi postati važna karika i u Rijeci kod Matjaža Keka. U nedjelju je taj vezni igrač igrao na lijevoj strani i pokazao prodornost i dribling, ali i defenzivnu odgovornost. S obzirom na to da su mu tek 24 godine, pred njim bi moglo biti još mnogo lijepih nogometnih trenutaka. 

Dario Čanađija
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije