Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NA TENISU
Povratak na članak

Slavica Ecclestone, Janica, Maradona... Pogledajte tko je sve došao na finale u Arenu

Hrvatske sportske legende predvodila je Janica Kostelić, novoimenovana šefica Središnjeg državnog ureda za sport. Kako priliči njegovoj dužnosti, hrvatske je tenisače došao bodriti i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, ali u lijepom društvu. Naime, uz njega je sjedila njegova dugogodišnja prijateljica Slavica Ecclestone

Komentari 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:41 25.11.2016.

Hm, a gdje su Ivanišević, Iva Majoli, i ostali tenisači. Ipak je ovo njihov sport, a ne sport nekih pizdeka i fufa koji ionako ništa ne rade u životu, nego se samo slikaju i troše lovicu bivših muževa ili državnu.

VL
PI
pinkec
21:12 25.11.2016.

Argentinski navijači su nam dali lekciju u navijanju, isključivo jer su bili vidljiviji, grlatiji, bolje pozicionirani i bliže terenu od naših, koji su bili u pozadini ili na vrhu tribina. Naša 'elita zrelijih godina', koja je imala bolja sjedišta, blizu terena, uopće se nije čula ili vrlo slabo i nedovoljno. Hoćemo li osigurati jednu sekciju sa boljom pozicijom sjedišta našim mladim i grlatijim navijačima?

VL
EN
enos
14:37 26.11.2016.

Naj upečatljivija scena ,koja opisuje koliko njih u loži tenis zanima, je bila u trenutku dok se Čilić borio ,a argentinci ludovali... neno belan se ubio od zijevanja.... predivno ga kamera uhvatila..

VL
IH
iron.hide.54966
19:53 26.11.2016.

Evo ne zanima nas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.