Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odigrali 1:1

Slaven remizirao s Dragovoljcem: Treba nam napadač tipa Rukavina

Slaven Belupo - Hrvatski dragovoljac
Marijan Sušenj/PIXSELL
13.12.2013.
u 20:50

- Bili smo bolja momčad, bliža pobjedi. Dok ne zabiješ, u takvoj utakmici dogodi se što se dogodi. Nisam govorio bez razloga da je Dragovoljac plutajuća mina

Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac treći put ove jeseni odigrali su neodlučeno. Ovaj put završilo je 1:1. Zbog guste magle u Koprivnici, utakmica se igrala u jako teškim uvjetima. U prvom dijelu domaćin je bio nešto konkretniji, ali dragovoljci, iako oslabljeni neigranjem nekoliko prvotimaca, nimalo nisu bili mačji kašalj.

Kod domaćina su najopasniji bili Čanađija i Delić, a kod gostiju Sivonjić. Farmaceutima su poništena i dva pogotka u 30. i 37. minuti zbog
zaleđa, dojam je opravdano.

Slaven je poveo u 47. minuti. Ubacio je s lijeve strane Filipović, Novinić dobro puca, brani Čović, ali odbijenu loptu u mrežu posprema Brlek s 10-ak metara. U 59. minuti u mat poziciji našao se Zubak, ali ispriječio se domaći stoper Pranjić. Dragovoljac je ipak izjednačio 12 minuta poslije. I to kako. Raščić je s 20-ak metara odapeo prema Pelinu, a lopta je od grede otišla u mrežu. Pravi eurogol koji je šokirao Koprivničance. Mogli su domaćini ipak do pobjede, ali ubačaj Purića iskusni Vugrinec nije iskoristio iako je bio neometan na samo nekoliko metara od gola.

- Bili smo bolja momčad, bliža pobjedi. Dok ne zabiješ, u takvoj utakmici dogodi se što se dogodi. Nisam govorio bez razloga da je Dragovoljac plutajuća mina. Mislim da navijači ipak moraju biti zadovoljni jer smo prije dva i pol mjeseca mi bili posljednji na ljestvici - kazao je trener farmaceuta Mladen Frančić, dodavši da, s obzirom na osjetnu nerealizaciju u brojnim utakmicama ove jeseni, ne bi imao ništa protiv jednog napadača, ali "samo kalibra Ante Rukavine ili Mate Bilića".

Trener gostiju bio je zadovoljan bodom.

- Uz ciljanu dopunu kadra i malo iskustva u drugom dijelu prvenstva možemo biti puno opasniji i izbjeći zadnje mjesto - istaknuo je Davor Mladina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije