Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Slavenu samo remi protiv Rudeša koji je susret završio s dva igrača manje

Slaven - Rudeš
Foto: Vjeran Žganecd Rogulja/PIXSELL
1/7
26.08.2017.
u 21:10

Ovo je već drugog kolo u nizu da Rudeš utakmicu završava s devetoricom, isto mu se dogodilo i prije šest dana u utakmici protiv Hajduka

U utakmici 7. kola Prve HNL Slaven Belupo i Rudeš su u Koprivnici igrali 2:2 (0:1).

Goste je u vodstvo doveo Havojić (29) koji se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru domaćih i glavom proslijedio loptu u mrežu. Pejić (50) je nakon samo pet minuta igre u nastavku poravnao dobrim udarcem glavom koji se od grede odbio iza leđa Picaka.

U 56. minuti kada je vratar Rudeša Picak isključen zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora, a brojčanu nadmoć Slaven je iskoristio već u 60. minuti kada je Ivanovski (60) nečuvan s pet-šest metara glavom zatresao mrežu iza nemoćnog Čondrića.

Rudeš je u 63. minuti ostao s dva igrača manje jer je isključen i Glauder, ali umjesto da domaći sastav potvrdi pobjedu u samoj završnici gosti su izjednačili.

Vratar Slavena Marković srušio je vlastitog stopera koji je pao na Havojićevu nogu, a sudac Pejin je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Havojić (90+3-11m).

Ovo je već drugog kolo u nizu da Rudeš utakmicu završava s devetoricom, isto mu se dogodilo i prije šest dana u utakmici protiv Hajduka.

Peti Slaven Belupo sada ima 10 bodova, dva manje od Osijeka i Rijeke koji dijele treće mjesto, a tri manje od drugog Hajduka dok je na vrhu Dinamo sa 16 bodova. Rudeš je sada pretposljednji s tri boda, jednim više od posljednje Istra 1961, a jednim manje od osme Lokomotive.

Pred 800 gledatelja sudio je Pejin iz Donjeg Miholjca.

U nedjelju igraju Lokomotiva - Dinamo, Cibalia - Osijek i Hajduk - Istra 1961.

Komentara 3

FR
franepetric
22:13 26.08.2017.

Bravo Rudeš! Tako se bori za svoj klub i igra do kraja!

JM
ja-ma
22:14 26.08.2017.

I nitko ne komentira ovo masakriranje Rudeša iz kola u kolo.Prvi crveni danas je bio opravdan,no prošlo kolo i današnji drugi su glupost.Navijam za Dinamo,al ne mogu ne primjetiti nepravdu.Pa takvo što još nije viđeno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije