Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE TRAJE

Slaven Bilić jedva pobijedio poluamatere s Malte, ali zadovoljan je

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
17.07.2015.
u 09:22

'U nastavku sam htio da se igra raširi kako bismo ih umorili. U posljednjih 15 minuta imali smo prilika i naposljetku smo zabili.'

Slaven Bilić je imao službeni debi na klupi West Hama, ali nije sve baš bilo prema planu protiv malteške Birkirare u drugom pretkolu Europske lige. Pobijedili su tek 1:0 i to pogotkom Tomkinsa u 90. minuti.

- Znali smo da će biti ovako, s jedne strane smo trebali biti brzi, a s druge strpljivi. Znali smo i da će protivnik biti iza lopte, da će trošiti vrijeme i pokušati zadržati loptu - rekao je Bilić nakon utakmice i nastavio:

- Zadovoljan sam našom igrom u prvom dijelu, samo nam je nedostajalo malo kvalitete u napadu. U nastavku sam htio da se igra raširi kako bismo ih umorili. U posljednjih 15 minuta imali smo prilika i naposljetku smo zabili.

>> Bilićev West Ham mučio se sa Maltežanima, novi pogoci Mateja Jelića

Komentara 6

L0
luena 01
13:18 17.07.2015.

Ajme pa sta ste ocekivali ,da West Ham sa 10-tog mjesta skoci na prvo... U ovoj godini su zaredali 12 poraza i sad se vi nasli kritizirati od kad je pod vodstvom Bilica... Zna Bilic sta radi ne brinite se ....

IV
ivanhoe1980
11:44 17.07.2015.

West Hamu je jedan od većih sponzora kladionica.Ove prijateljske utakmice igraju za njih...

DO
dommar36
10:40 17.07.2015.

i onda se pljuje po dinamu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije