Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BILIĆ:

West Ham je kao DVD, pritisnuli smo pauzu i sad nastavljamo gdje smo stali

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
17.10.2015.
u 08:30

'Sad moramo požuriti i izvući iz momentuma sve što možemo.'

Englesko nogometno prvenstvo nastavlja se nakon reprezentativnih pauza, a West Ham u londonskom okršaju gostuje kod Crystal Palacea,protiv kojeg će htjeti produljiti niz bez poraza na šest utakmica.

Ipak, postavlja se pitanje jesu li "čekićari" izgubili formu zbog ove pauze, dva tjedna bez utakmica nije mala stvar ni najvećim klubovima, a kamoli manjima. Naravno, Slaven Bilić smatra da to nema veze.

- Ne možete zaustaviti igrače da izgube momentum. Možete pritisnuti pauzu, ali kad se vratite nastavite. I na najboljima DVD-ima tijekom pauze ne stignete napraviti ručak - rekao je Bilić i dodao:

- Možda možete napraviti sendvič, ali nakon minute DVD se ponovo pokrene i morate požuriti. Tako i mi sad moramo požuriti i izvući iz momentuma sve što možemo.

>> Štimac, Soldo i ja nismo igrali u velikim klubovima, ali smo bili vođe

Komentara 4

SE
Sejo
09:22 17.10.2015.

Dobar je ovaj Bilic,Westham je u vrhu tabele najjace lige svijeta ,to se ne moze negirati

Avatar mister.N@
mister.N@
09:40 17.10.2015.

bilic je legenda i kao igrac mi je bio jedan od drazih iz one zlatne generacije nase repke :) ima jednu konstantu koji kao covjek ne mjenja oduvjek je fer i ljudina...

CA
carpediem
11:51 17.10.2015.

Slaven samo tako naprijed bio su u Rusiji nije dobro krenilo pa u Tursku gje je islo dobro sad u Engleskoj gdje tvoj Wet Ham stoji u Vrhu Bravo. Zelimti dugu i uspjesnu Karijeru i nemoj zaboravit nekad Hrvatsku Reprezentaciju tu je sve i pocelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije