Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slaven Bilić: Veliki sam optimist uoči uzvrata

12.11.2005.
u 23:24

ZAGREB - Osim stalnih bolova u kralježnici, zbog kojih je i ostao u Zagrebu, izbornik mlade reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić u subotu je navečer imao i glavobolju... - Strahovito me glava boli, ovaj je poraz i način na koji smo ga doživjeli uvećao te moje bolove - rekao nam je Bilić odmah nakon utakmice i dodao:

- Da smo barem odigrali drugo poluvrijeme kao prvo! Iako je i tada bilo pogrešaka, ipak smo kroz kombinatornu igru davali suparniku do znanja da smo bolji. Međutim, nakon onog drugog pogotka koji smo primili, u kojem je i sudac imao svoje prste (nedosuđeni prekršaj na Vrdoljaku - op. a.), posve smo se raspali i nevjerojatno je da smo s igračem više na terenu bili u podređenom položaju, a dominirali smo kad nas je bilo 11 prema 11.

- Zbog čega je njihov individualizam na kraju ipak presudio našem kolektivu? - Ne znam... Činjenica je da su oni pojedinačno bolji, ali mi smo to u prvome dijelu znali anulirati. Istina je da nam je Vučinić zabio tri pogotka, i tu sve naše priče o jačem kolektivu padaju u vodu. - Hoćete li možda pozvati Niku Kranjčara za uzvratnu utakmicu? - Prespavat ću, pa ću odlučiti...

Suparnik će ipak doći oslabljen u Veliku Goricu - bez kartoniranih Krasića, Lazovića, Jankovića... Hoće li to biti naša golema prednost? - Veliki sam optimist uoči uzvrata i neovisno o momčadi s kojom će oni istrčati, vjerujem da možemo proći dalje. Mi ne trebamo srljati. Ako zabijemo prvi pogodak u 80. minuti i onda imamo šanse - zaključio je Slaven Bilić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije