Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Slaven Bilić s WBA-om izbacio svoj bivši klub

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/4
25.01.2020.
u 19:09

Za West Bromwich Albion hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je do 74. minute, pruživši vrlo dobru igru, a u 17. minuti mogao se upisati i u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan

Hrvatski trener Slaven Bilić u subotu je imao neugodan zadatak u šesnaestini finala FA kupa, sa svojim sadašnjim klubom West Bromwich Albionom, koji je vodeći u drugoj ligi, gostovao je kod svog bivšeg kluba West Hama, te je slavio sa 1-0 golom Conora Townsenda u 9. minuti. 

Za West Bromwich Albion hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je do 74. minute, pruživši vrlo dobru igru, a u 17. minuti mogao se upisati i u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan. Bilićeva momčad je zadnjih 20 minuta imala igrača manje jer je crveni karton dobio Semi Ajayi. 

Slaven Bilić
1/5

Bivši Dinamov veznjak Ivan Šunjić, koji nosi dres drugoligaša Birmingham Cityja, odigrao je svih 90 minuta u susretu protiv trećeligaša Coventry Cityja, a susret je završio 0-0, pa će se ponovljena utakmica igrati u Birminghamu.

Mourinhov Tottenham je u gostima kod Southamptona poveo golom Heung-Min Sona (58), ali domaćini su uspjeli izjednačiti u završnici susreta pogotkom Sofiana Boufala u 87. minuti. 

Rezultati šesnaestine finala FA kupa: 
Brentford (II) - Leicester 0-1    (Iheanacho 4)     
Southampton - Tottenham 1-1 (Boufal 87/ Heung-Min Son 58)
Millwall (II) - Sheffield United 0-2 (Bešić 62, Norwood 84)        
Reading (II) - Cardiff City (II) 1-1 (Meite 8/ Paterson 5)    
West Ham - West Bromwich Albion (II)  0-1 (Conor Townsend 9)
Burnley - Norwich 1-2 (Pieters 72/ Hanley 53, Drmić 57)        
Coventry City (III) - Birmingham City (II) 0-0        
Newcastle - Oxford United (III)    0-0        
Portsmouth (III) - Barnsley (II) 4-2 (Close 37, Marquis 45+1, Curtis 62, Burgess 76/ Woodrow 60, Chaplin 90+1)

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boamarkchan
22:43 25.01.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije