Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE U ROTTERDAMU

Slaven Bilić najavio dramu i neradni dan u ponedjeljak: Bit će 2:2, a onda...

18.06.2023.
u 22:45

Bilić će u društvu Marija Stanića, još jednog velikana u studiju večeras, dati analizu i nakon posljednjeg zvižduka. Bude li po njegovom, tek nakon 120 minute...

Bivši hrvatski izbornik i dugogodišnji reprezentativac Slaven Bilić, nositelj bronce sa SP-a u Francuskoj 1998. godine, prognozirao je pobjedu Hrvatske u povijesnoj utakmici, finalu Lige nacija koje se igra u Rotterdamu (ovdje pratite live i reakcije).  Hrvatska od 20:45 igra za zlato, a za jedinu medalju koja joj nedostaje u Dalićevom nizu iz Rusije i Katara, mora pobijediti Španjolsku. Bilić vjeruje da ćemo opet gledati dramu, hrvatska reprezentacija velike utakmice već tradicionalno odvodi u produžetke i penale. Od posljednjih šest utakmica s produžecima iz svake je izašla kao pobjednik. 

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

"Bit će 2:2. Onda će se igrati produžeci, do penala. Prognoziram naravno pobjedu Hrvatske. Ako pobijede, sutra neće biti radni dan', kazao je u najavi utakmice, raspravljajući u studiju Nove tv gdje komentira još jedan povijesni podvig Dalićeve Hrvatske kao stručni komentator.

Protiv Španjolske ima bolno iskustvo s Eura u Poljskoj, kad smo ostali kratki za jedan zapucani zicer Rakitića, Casillasu u prsa, ali i zakinuti za jedanaesterac na Ćorluki pred kraj susreta. Dalić također ima neraščišćenih računa s Furijom, nakon 'ljepotice' s pandemijskog Eura, preokreta i poraza nakon kojeg Hrvatska nije napustila teren pognute glave, ali je ispala s turnira u četvrtfinalu.  

Nakon pobjede protiv Nizozemske, Bilić je komentirao da se ova generacija nalazi na vrhuncu te kako je tu došla zahvaljujući liderstvu i kvalitetnom vođenju grupe, dok igračka kvaliteta nikad nije bila sporna. Za Luku Modrića je kazao da ovo što radi na terenu u 38. godini, a za njim se povodi i cijela reprezetacija, nije normalno i jednostavno nema objašnjenja. Bilić će u društvu Marija Stanića, još jednog velikana u studiju večeras, dati analizu i nakon posljednjeg zvižduka. Bude li po njegovom, tek nakon 120 minute...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije