Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgovarao s kovačima

Slaven Bilić na Poljudu u lovu na Mandžukića

Slaven Bilić
Foto: Ozren Maršić
1/4
09.06.2015.
u 21:11

Bilić se pozdravio i s bivšim igračima i suradnicima.

Reprezentativci su polako izlazili na poljudski trening, a jedan sretni tata ulovio je Marija Mandžukića za fotografiranje. Kćerkica je nestrpljivo cupkala, željela je sliku s njenim herojem, a tata joj je ispunio taj zahtjev. Ide mu dobro, stao je ispred, namještao zoom, pa u čučanj, jako se trudio da to bude dobra fotografija... O Slavenu Biliću, novom treneru West Hamu i bivšem izborniku Hrvatske, je riječ.

Netom što je objavljeno da je novi trener West Hama Bilić je stigao na trening reprezentacije, javio se svojim bivšim igračima. Stao je uz teren, primao čestitare. Niko i Robert Kovač pozvali su ga da ostane na treningu.

- Ma, ne, samo vi radite, neću vam smetati - govorio im je Bilić.

Naravno, najviše se zadržao u razgovoru s osobljem iz reprezentacije, većina njih bila je na istim pozicijama i u ono njegovo izborničko vrijeme.

- Ne smijem vam previše govoriti o potpisu za West Ham. Znam, sada se piše kako je to ostvarenje mog sna, ali rekao bih da je to ispunjenje moje ambicije. Ponosan sam, dobio sam veliku čast, jedva čekam da krene natjecanje s nogometnom kremom Engleske. Dat ću sve od sebe, vjerujem da ćemo uspjeti - kazao je Bilić. 

S njim ide i njegov stožer iz Bešiktaša, što znači da će u Londonu raditi Jurčević, Terzić i Rak. Postoji problem za njih trojicu, ali Bilić je uvjeren da će se sve dogoditi prema njegovim planovima.

- Pokušat ćemo svi otići, ali postoji problem radnih dozvola jer nas još uvijek tretiraju kao zemlju u tranziciji. Kao što igračima treba radna dozvola tako treba i trenerima, ali mislim da će sve biti u redu – rekao je Bilić.

Rado se vidio s reprezentativcima, među izabranicima Nike Kovača puno je onih, koje je baš Bilić "gurnuo" u reprezentaciju.

- Izuzetno mi je drago vidjeti reprezentaciju, jer momke dugo nisam vidio. Nadam da će nastaviti pozitivan niz. Kada sam za ITV komentirao našu utakmicu u Italiji bio sam ponosan, i Englezi su bili oduševljeni kako smo dominirali u Milanu - kaže Bilić.

I on žali što će poljudske tribine biti prazne.

- Nije ovo utakmica koja para gaće, u ovom sustavu natjecanja vjerojatno ćemo i mi i Talijani na Euro. Kladio bi se i da se pita Talijane da bi i oni voljeli da se igra pred publikom. To će biti nenogometni ambijent. Sjećam se kada sam u bivšoj ligi Jugoslavije za Hajduk protiv Sarajeva igrao bez publike. U takvom okruženju ne možeš se uvući u stanje potrebno za utakmicu - zaključio je Bilić.

>>Rakitić u najboljoj momčadi Lige prvaka, a pogledajte kako su ga igrači dočekali u Splitu

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
00:50 10.06.2015.

Još nema naslova da Mandžo seli u West Ham? :D ... Niste valjda već sami sebi dosadili s tim glupostima? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije