Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Čekićara
Povratak na članak

Bilić ispucao kredite, naveo je nevjerojatan razlog za poraze

– Nemam se što skrivati, preuzimam punu odgovornost za ovo što se događa s momčadi – rekao je Bilić nakon utakmice.

Komentari 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:50 22.10.2017.

ne pise mrvec, mrvec ne postoji...pise Flak, zaljubljenik u crvenu zvezdu

VL
BO
bozzika
10:55 22.10.2017.

ee moj Biliću baš ga kmecis,a te pare što si potrošio za engleske prilike su siva a ne novinar kao što ovdje piše silne ali si za te pare moga kupiti igrača iz hr i drugih zemalja iz kojih se kao nemože kupovati pa si tako jednom prilikom i rekao da ima vamo dobrih i zanimljivih igrača al da ih nemožeš dovest radi engleskih pravila i spomenuo si Vlašića da ti je zanimljiv a onda poslije toga Everton dovede Vlašića bez ikakvih problema.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:56 22.10.2017.

Sada čeka da dobije otkaz... neće ga dati namjerno..... na taj način želi kao i uvijek do sada uzeti do zadnjeg nezasluženog novčića... Deja vu.... Tako si to radio u Moskvi i Turskoj kao trener, a prije u Evertonu kao igrač. Niti trener niti čovjek.... Luzer i ispodprosječni diletant i neznalica. U repki si imao uspjeha dok je Prosinečki bio tamo.... nakon toga, ti i pospana njuška Jurčević ste se svugdje dokazali. Lokomotiv sa 3 odveli do 7. mjesta, Besiktaš uništili također...

VL
UV
Uvjekprotiv
09:58 22.10.2017.

Bilic koda je roden u ST samo kmeci i kmeci iz kola u kolo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.