Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Slabi rezultati koštali ga posla: Shakespeare više nije trener lisaca

Craig Shakespeare
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.10.2017.
u 18:43

Shakespeare (53) je prošle sezone prezuzeo momčad koja je ispadala iz Premijer lige te je uspio izboriti ostanak

Vodstvo engleskog prvoligaša Leicester  u utorak je zbog slabih rezultata raskinuo ugovor s trenerom Craigom Shakespearom.

Shakespeare (53) je prošle sezone prezuzeo momčad koja je ispadala iz Premijer lige te je uspio izboriti ostanak i spasiti klub koji je samo godinu prije napravio najveću senzaciju u povijesti engleskog nogometa jer su postali prvaci.

Trener koji ih je odveo do naslova Talijan Claudio Ranieri također je dobio otkaz od iste uprave koja je sada izgubila stpljenje sa Shakespearom, koji je u lipnju potpisao trogodišnji ugovor. 

Na početku nove sezone Leicester je nakon osam kola na skromnom 18. mjestu sa samo jednom pobjedom i četiri poraza.

Shakespeare nije prvi trener u Premijer ligi koji je izgubio stolicu na startu prvenstva jer je već ranije otišao Nizozemac Frank de Boer iz Crystal Palacea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije