Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN ZEKIĆ

'Skrivećki sam trenirao s Brozovićem u Milanu. Osebujan karakter bio je presudan za uspješnu karijeru'

18.05.2023.
u 16:43

Brozović će biti dvadeseti hrvatski nogometaš u finalu Lige prvaka, dok je onaj 21., Robert Prosinečki, svoje finale s Crvenom zvezdom protiv Marseillea igrao u svibnju 1991. godine, nedugo prije proglašenja hrvatske neovisnosti. Od tih dvadeset hrvatskih junaka sedmorica su zaigrala i u finalu nekoga drugoga europskoga kupa (Kupa pobjednika kupova ili Kupa Uefe/Europske lige): Alen Bokšić, Davor Šuker, Ivica Olić, Jurica Vranješ, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i – Marcelo Brozović. S Interom je već bio u finalu Europske lige 2020. godine, kada je bio poražen od Seville u Kölnu

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
18:58 18.05.2023.

Brozović će biti dvadeseti hrvatski nogometaš u finalu Lige prvaka, dok je onaj 21., pravi hrvat i hrvatski domoljub Robert Prosinečki, svoje finale s šampionom Crvenom zvezdom protiv Marseillea ponosno igrao u svibnju 1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?