Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALI I ŠTIMCA

Škotski izbornik: Mandžukić je opasan poput Messija

Gordon Strachan (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/5
Autori: sh/VLM, av/VLM
06.06.2013.
u 16:47

- Imam mladu momčad, neki nisu igrali ni u Europi, neki su u drugoj ligi, Hrvati će dominirati - hvali nas škotski izbornik

Izbornik Škotske Gordon Strachan bez velikog stresa dočekuje sutrašnju utakmicu protiv Hrvatske. Škotska više nema što za izgubiti s ozbirom da se oprostila od plasmana na SP, a Hrvatska je ionako 'Golijat' naspram njegove momčadi. Ipak, ne misli da će doživjeti fijasko.

– Ne bojim se teškog poraza! Istina, nemam 13 igrača, ali o takvim se stvarima razmišlja poslije utakmice. Utakmica protiv Hrvatske podsjeća me na doba kada sam se kao trener Coventryja spremao za utakmice protiv Manchester Uniteda, Liverpoola ili Arsenala. Hrvati su s pravom četvrti na svijetu, a to i nije čudno jer se sjećam vremena kada su ih vodili Šuker i Boban, oduvijek su bili na vrhu. Danas ih vodi Mario Mandžukić, koji je poput Lea Messija. Svi znamo što će učiniti, no u tome ga nitko ne može zaustaviti! Sviđa mi se i što je Štimac najavio da će igrati mladi Halilović. Ne smatram to podcjenjivanjem jer kada klinac od 17 godina igra za reprezentaciju, to je znak da će biti velik igrač – kazao je izbornik Strachan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije