Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Skauti Liverpoola gledali Rakitića na utakmici s Villarrealom

Ivan Rakitić
Press Association/PIXSELL
24.12.2013.
u 10:48

Rakitića duže vremena prate i Everton, Tottenham i West Bromwich Albion.

Skauti Liverpoola gledali su Ivana Rakitića na utakmici s Villarrealom u subotu. Sevilla je tu utakmicu dobila 2:1, a Rakitić je igrao cijeli susret.

Daily Mail piše da su Liverpoolove skaute na tribine privukle odlične igre Rakete koje je u 20 utakmica ove sezone zabio sedam golova. Napominje se i da ga duže vremena prate Everton, Tottenham i West Bromwich Albion.

Jedini problem je odšteta. Sevilla je odredila paprenu klazulu za raskid ugovor - tko želi Raketića mora uplatiti 40 milijuna eura.

>> Liverpool pripremio 40 mil. eura za Rakitića, Stoke već na zimu želi Olića

Komentara 1

BO
bojnik
15:35 24.12.2013.

Ivane, hrvatski sine ne idi na gusarski otok, mozes uvijek naci mjesto u Spanjplskoj, Njemackoj, Italiji. Gusari su zakleti neprijatelji nase katolicke nasije i drzave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije