Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE SMIJEŠNO'

Skandal u susjedstvu na pomolu: Je li ovo znak namještanja? Reagirao i komentator: 'Gasite ligu, hitno je'

Screenshot: X.com
28.02.2024.
u 22:32

'Nečuveno. Pa ovaj se nije ni trudio spriječiti gol', samo je jedan od komentara bijesnih navijača na društvenim mrežama

Nogometno prvenstvo Crne Gore došlo je do 22. kola. Ono je u kompletu odigrano kroz tjedan, a dogodila se i promjena na vrhu ljestvice. Naime, Dečić je na gostovanju s 3:0 pobijedio Mladost iz Donje Gorice, posljednjeplasiranu momčad na ljestvici i tako zasjeo na čelo. Doduše, to mu je prije svega omogućila do danas vodeća Budućnost koja je kod kuće u Podgorici mininalnim rezultatom poražena od Jezera iz Plava.

No, kontroverza se po mišljenju mnogih dogodila na dvoboju Mladosti i Dečića, a vezana je uz prvi gol na utakmici. Reći će neki, hajde, završilo je 0:3, a ako je sporan samo prvi gol, sve je u redu, ali... Način na koji je momčad Dečića postigla taj treći gol dovoljno govori (možda) i o nekim namjerama.

Sporna se situacija dogodila u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Bojan Matić, napadač gostiju i strijelac tog prvog pogotka za Dečić našao se u kaznenom prostoru, a pored njega je stajao domaći obrambeni igrač Zvonko Ceklić. Dotični nadalje, najblaže rečeno, nije učinio ništa u namjeri da eventualno spriječi gol suparnika. Dapače, još je i poskočio, na način da se izmaknuo lopti da prođe pored svog vratara za 0:1.

Mnogi poklonici crnogorskog nogometa odmah su reagirali na društvenim mrežama.

"Gasite ligu. Pod hitno. Pa ovo je nečuveno. Nije se niti trudio spriječiti gol", samo je jedan od komentara. A reagirao je i komentator u izravnom televizijskom prijenosu.

"Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Nevjerovatno. Ili je upravo to i očekivano", rekao je.

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nemanadimak
14:18 29.02.2024.

Hahaha pa to vam je nogomet ne dobija uvijek bolja ekipa :)

BS
Berekin ST
09:36 29.02.2024.

Mi da se nekome rugamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije