Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen

Skandal! Snimka pokazala da je sudac Mikelu rekao – majmune

Rokaj - Hladno pivo
Foto: Matija Habljak
1/2
31.10.2012.
u 09:35

I veznjak Chelseaja Ramires potvrdio je da je čuo Clattenburgov rasistički ispad

Engleski nogometni sudac Mark Clattenburg mogao bi cijeli život pamtiti nedjeljnu utakmicu Chelsea – Manchester United. Ne samo da je teško oštetio Chelsea nego je i rasistički vrijeđao Johna Obija Mikela pa je zbog toga protiv njega pokrenuta i policijska istraga. Pojavila se i TV snimka na kojoj se jasno s Clattenburgovih usana da iščitati kako Chelseajevu igraču Obiju Mikelu govori da je majmun.

I veznjak Chelseaja Ramires potvrdio je da je čuo Clattenburgov rasistički ispad, a engleskom sucu na teret stavljaju i da je Juana Matu nazvao španjolskom p...

Chelsea i Manchester United već danas igraju novu utakmicu, sučelit će se u osmini finala Liga kupa.

– Zbog događaja na prethodnoj utakmici, na Stamford Bridgeu će nas dočekati vatrena atmosfera, no spremni smo na to – rekao je Ferguson.

Komentara 5

Avatar puky
puky
10:27 31.10.2012.

... kazao mu "majmune" ? ... po čemu je to rasistički ispad? ... strava ...

Avatar DoubleW
DoubleW
13:38 31.10.2012.

Puky nisi u pravu.Između majmuna i čovjeka nije u pitanju rasizam. Eventualno može doći u pitanje "specizam" kao omalovažavanje vrste. Isto tako homofob ne znači da mrzi pedere, nego da se boji ljudi. To što NWO i ostali pederi žele stvoriti "novogovor" radi lakše manipulacije masama i pojedincima to je drugi padež. Isto tako kod nas ako pogledaš pandura krivo podignutom obrvom njegovo diskreciono pravo po novom pravilniku ili zakonu je da ti otme par plaća u ime države.

Avatar babas
babas
20:52 31.10.2012.

Je li rasizam kad crnac bijelcu kaže majmune? Zapadno društvo je bolesno,svaku uvredu proglašavaju rasizmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije