Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA KLEVETA

Skandal: Messijeva fotka sa striptizetom je fotomontaža!

Lionel Messi montaža
Screenshot, Pronto
31.07.2013.
u 19:51

Stručnjaci za Photoshop dokazali su da se Messi nije stiskao s atraktivnom striptizetom već je to kompilacija više fotografija

Na što su sve svjetski tabloidi spremni samo da bi imali dobru priču često prelazi granice dobrog ukusa. Posljednja žrtva njihova pokušaja da budu još tiražniji jest ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi koji se ni kriv ni dužan našao usred skandala sa striptizetom.

Argentinski tabloid Pronto objavio je fotografiju na kojoj on u Las Vegasu uživa u stiskanju uz zanosnu golišavu plavušu, no pokazalo se kako Barcelonin nogometaš nije ''luk jeo niti mirisao''.

Stručnjaci za Photoshop uspjeli su dokazati da je scena iz noćnog kluba u Las Vegasu samo dobra fotomontaža i onda to plasirali na internet i time oprali ljagu s Messijeva imena. Naime, Pronto je kompilirao sliku u kojoj Messi drži sinčića Thiaga sa slikom na kojoj stoji u klubu te na to sve ''prilijepio'' prsatu anonimnu striptizetu.

Nema sumnje da će nogometaš podignuti tužbu protiv tabloida iz svoje domovine koji je u potrazi za dobrom pričom otišao predaleko i to će sigurno skupo platiti.

Odahnuti može i Messijeva družica Antonella Roccuzzo ako je i na trenutak posumnjala da joj je nevjeran, a Leo se može u miru koncentrirati na novu sezonu koja uskoro počinje...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije