Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji 'na iglama'

Sjećate li se bujne Larisse Riquelme? Obećala je da će se skinuti ako se dogodi ovo...

Larissa
11.02.2017.
u 21:37

Paragvajka će se ovog puta skinuti ako meksička momčad Chiapas osvoji naslov.

Zanosna Paragvajka Larissa Riquelme postala je planetarno popularna 2010. godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi kad su njezine fotografije obišle svijet. A obećala je i da će se skinuti ako njezina reprezentacija osvoji naslov. Pa iako njima to nije uspjelo, ona se ipak skinula. Prozvana je tada najseksepilnijom navijačicom pa je svoj izgled i popularnost nakon toga jako dobro unovčila. 

Počela je raditi i kao Playboyev model te kao TV voditeljica, a na svakom velikom sportskom natjecanju atraktivne navijačice uspoređuju s Paragvajkom.

U ožujku 2014. doživjela je i pravu dramu u Argentini. Poznata manekenka tamo je nazočila rođendanu svoje buduće svekrve, majke nogometaša Jonathana Fabbroa, a jutro nakon zabave dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Šestorica maskiranih razbojnika upala su u kuću, vezala, pretukla i opljačkala sve koje su tamo zatekli.

Među njima bila je i lijepa Larissa te njezin tadašnji dečko, a danas suprug – Fabbro. Navodno su razbojnici bili i naoružani, a bili su toliko okrutni da su tukli i djecu. Iz kuće su navodno izašli s pozamašnim plijenom – gomilom novca, nakita, laptopa...

A ovih dana Larissa se ponovno oglasila i dala novo obećanje. Ovog puta skinut će se ako meksička momčad Chiapas, poznatija pod nadimkom Jaguari, osvoji naslov. Pogađate, za Jaguare nastupa i njezin suprug, a navijači tog kluba priželjkuju naslov više nego ikada.

 

#larissariquelme #felizsabado #reinaparaguaya #diosalatina #hermosamujer #quebarbara

Fotografiju objavljuje @queBarbaras!!! (@quebarbaras)

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
15:37 12.02.2017.

imamo mi konjicu za trku..........a skidaju se stalno i bezrazložno.....i plaše svojim pozama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije