Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S 40 GODINA

Prepoznajete li ju? Bila je na vrhu svijeta, sad ju rijetki prepoznaju, a najavila je veliki povratak

Kim Clijsters
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
27.09.2021.
u 19:14

Prijavila se za posebnu pozivnicu za sudjelovanje na turniru u Chicagu, a prijava joj je i prošla. Dobila je pozivnicu. U prvom će kolu igrati protiv Su Wei Hsieh

Bivša najbolja tenisačica svijeta Belgijanka Kim Clijsters (38), koja se već dva puta opraštala od tenisa i koja je postala majka troje djece, opet je najavila povratak tenisu. 

"Imam prijatelje u Belgiji koji kažu „kad napunim 40 godina, volio bih istrčati maraton, ili napraviti nešto slično“. E zato ja mogu reći da je ovo jedan vid mog maratona. I moram dodati da volim izazove i iskreno se veselim povratku na teren", rekla je Belgijanka.

Prijavila se za posebnu pozivnicu za sudjelovanje na turniru u Chicagu, a prijava joj je i prošla. Dobila je pozivnicu. U prvom će kolu igrati protiv Su Wei Hsieh.

Nakon sedmogodišnje stanke, belgijska tenisačica se vratila profesionalnom ženskom tenisu još 2020. godine kada je pokušavala proći kvalifikacije za US Open.

Clijsters je tijekom svoje karijere osvojila 41 pojedinačni naslov i 11 naslova u parovima, uključujući četiri Grand Slam naslova pojedinačno i dva Grand Slam naslova u parovima. U srpnju 2017. Clijsters je primljena u Međunarodnu tenisku kuću slavnih.

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:12 27.09.2021.

Sjecamo, kak ne...a sjecamo se i Monike Seles pa se cudimo kaj o njoj nista ne pisete buduci da je polusrpkinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije