Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL SUBAŠIĆ

Sjajno je Ibri skinuti zicer, a poslije si nismo ni čestitali

Danijel Subašić
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.02.2014.
u 10:15

- Ha, ha... Naravno da je zadovoljstvo što sam skinuo zicer Ibrahimoviću. On je nogometni velikan. Kad se našao ispred mene, nisam se prepao, nisam ni razmišljao da mi s pet metara šutira veliki Zlatan - rekao je Subašić.

Dan poslije odradio je trening, izvalio se u svom stanu u Monte Carlu. Danijel Subašić (29) zadovoljno se osmjehivao, kako i ne bi.

- Pa ne brani se svaki dan onakva prigoda u posljednjoj minuti. Lijepo je znati da si spasio svoj klub od poraza - govori nam Subašić.

Kao da ta priča nema jedan “mali” dodatak. Tu stopostotnu prigodu obranio je Zlatanu Ibrahimoviću! Nema vratara koji ne sanja učiniti Ibrahimoviću ono što mu je na vratima Monaca učinio Subašić. Ali, rijetki uspijevaju.

- Ha, ha... Naravno da je zadovoljstvo što sam skinuo zicer Ibrahimoviću. On je nogometni velikan. Kad se našao ispred mene, nisam se prepao, nisam ni razmišljao da mi s pet metara šutira veliki Zlatan. Nije mi ništa rekao poslije utakmice, ne sjećam se ni jesmo li čestitali jedan drugome - kazao je Subašić.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Može stići PSG

Nije Ibrahimović bio baš od volje. Ne samo zbog zicera u 90. minuti. Subašić mu je skinuo i dva slobodnjaka.

- Bio je to derbi na nivou Lige prvaka. Žalimo za pobjedom, ali i dalje smo blizu PSG-a. Pet bodova nije nedostižno, posebno zato što će oni biti okupirani Ligom prvaka - kaže Subašić.

Iza njega je odlična sezona, a kako trenutačno brani, pred njim su još bolji dani. Subašić je uz bok našim najistaknutijim legionarima Modriću, Mandžukiću i Rakitiću. Sada u Monacu više ne pričaju o potrazi za “pravom” jedinicom. Shvatili su da u klubu imaju jednog takvog. Još donedavno Subašiću je bio prijetnja Victor Valdes iz Barcelone, pa se spominjao Iker Casillas. Njih dvojicu nitko ne spominje. Početkom sezone na posudbu iz Sampdorije u Monaco stigao je Sergio Romero, prvi vratar Argentine. “Riba” je već bila na gradelama, Subašić je trebao na klupu. Ali, ništa od toga. Prvi vratar Argentine čuči na klupi, kupi mrvice u kup dvobojima, a hrvatska pričuva (neprijeporan je Stipe Pletikosa) u prvenstvu Francuske odradio je sve utakmice za Monaco. Kada je neka reprezentativna akcija, Romero odlazi sav sretan jer zna da će napokon dobiti minute.

Ne opterećuju me priče

- Naslušao sam se svakojakih priča, ali nisam nikada bio opterećen. Zanima me samo trening, vjerujem u sebe. Najvažnije mi je braniti, a to imam u Monacu - kazao je Subašić.

Naravno, poslije dvoboja s PSG-om i zaustavljanja Ibrahimovića čestitke stižu sa svih strana.

- Prva je stigla od kuma Maloče, drago mu je zbog mene. Ma neka čestitki, lijepo ih je dobiti. Sad ću se i vidjeti s prijateljima, jedva čekam okupljanje reprezentacije - zaključio je Subašić.

>> Pogledajte kako je Subašić odličnim obranama izludio Ibrahimovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije