Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Sjajni Jokić vodio Denver do pobjede, Hezonja nije ulazio

Nikola Jokić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.02.2019.
u 10:45

Toronto Raptorsi su također kod kuće sa 118-95 nadigrali Boston Celticse, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam s 25 ubačaja i osam skokova. Kawhi Leonard je dodao 21 koš i šest skokova za Raptorse

Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, Denver Nuggetsi su slavili protiv Oklahoma City Thundera, Toronto Raptorsi protiv Boston Celticsa, a New York Knicksi protiv Orlando Magica

Nikola Jokić je zabio 36 koševa uz 10 asistencija i devet skokova i Denver Nuggets su kod kuće pobijedili Oklahoma City Thunder sa 121-112. Will Barton je dodao 23 koša, a Jamal Murray 20 za petu uzastopnu pobjedu Denvera.

Kod Oklahome najbolji je bio Russell Westbrook s 22 poena, 14 skokova i devet asistencija, dok je Paul George ubacio 25 koševa uz osam skokova, sedam  asistencija i šest ukradenih lopti.

Nuggets su imali prednost od 13 koševa na početku zadnje četvrtine prije nego je Oklahoma City preuzela kontrolu i došla u vodstvo od tri koša. Tada Denver odgovara serijom u kojoj Millsap pogađa dva slobodna bacanja, a Murray zabija tricu i vraća prednost Nuggetsima.

Toronto Raptorsi su također kod kuće sa 118-95 nadigrali Boston Celticse, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam s 25 ubačaja i osam skokova. Kawhi Leonard je dodao 21 koš i šest skokova za Raptorse.

U redovima Celticsa, kojima je ovo treći poraz zaredom, najbolji je bio Marcus Morris sa 17 poena.

New York Knicksi su u Madison Square Gardenu sa 108-103 pobijedili Orlando Magic, nadoknadivši razliku od 16 koševa.  

Emmanuel Mudiay je bio najbolji pojedinac Knicksa s 19 ubačaja, a Allonzo Trier je dodao 18. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse. 

Aaron Gordon i Nikola Vučević su predvodili Orlando s po 26 koševa svaki.

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
ljudeman
10:57 27.02.2019.

Tko je nama taj Nikola Jokić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije