Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Sjajni Duvnjak, teška pobjeda Hamburga

'Handball Bundesliga HSV Hamburg - TSV Hannover-Burgdorf am 21.03.2012 in der O2 World in Hamburg Domagoj Duvnjak ( Hamburg ), mitte Foto: Revierfoto/DPA/PIXSELL'
Revierfoto/DPA/PIXSELL
15.09.2013.
u 17:06

Blaženko Lacković postigao je dva pogotka, ali je imao i šest uspješnih dodavanja.

Rukometaši Hamburga pobijedili su na gostovanju Melsungen (35:33). Ovo je tek druga pobjeda u četiri utakmice aktualnih europskih prvaka u njemačkom prvenstvu. Najzaslužniji za pobjedu Hamburga bio je Domagoj Duvnjak koji je postigao sedam pogodaka. Blaženko Lacković postigao je dva pogotka, ali je imao i šest uspješnih dodavanja. Davor Dominiković postigao je jedan pogodak, ali je igrao sjajno u obrani Hamburga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije