Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U PJONGČANGU

Sjajna duhovita pozivnica slavnom vladaru da dođe u Hrvatsku

Albert od Monaka, Ivan Šola
20.02.2018.
u 13:43

Osim izbornika Šole, s vladarom kneževine Monako družili su se svi olimpijci iz bob reprezentacije te predsjednik Saveza Ivo Smrke.

Hrvatske bobiste na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu u četvrtak je posjetio knez Albert II od Monaka, poznati zaljubljenik u ovaj sport i prijatelj našeg izbornika Ivana Šole.

U kraćem razgovoru monegaški je vladar izrazio zadovoljstvo zbog  činjenice da Hrvatska s dvije posade sudjeluje na ZOI u Pjongčangu, evocirajući i sjećanja iz susreta s našim izbornikom koji je dugo bio okupiran samo četverosjedom. Naravno, aktualnoj posadi četverosjeda poželio je što brže i čistije vožnje te što bolji plasman u natjecanju ovoga vikenda.

Izbornik Šola na duhovit je način pozvao kneza Alberta II da ga na ljeto posjeti na Šolti:

"Kada budete s jahtom na Jadranu i negdje u blizini Šolte, svratite u goste, gradele će biti spremne..."

Osim izbornika Šole, s vladarom kneževine Monako družili su se svi olimpijci iz bob reprezentacije te predsjednik Saveza Ivo Smrke.

Komentara 3

TV
tv5378
15:17 20.02.2018.

PyeonChang za nepismenu Hinu

Avatar Tigar63
Tigar63
17:19 20.02.2018.

Da nije za plakat bilo bi smiješno , poslati nekog da bude zadnji .Dalmatinci držite se mora , tko vas je nagovorio na ovaj bob ?

KR
Krotila
14:03 20.02.2018.

bravo junaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije