Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debi mladog Osječanina

Šitum već rušio Real, Špehar dao dva komada za juniore

'25.08.2011. Zagreb, Hrvatska - Zdravko Mamic odrzao je konferenciju za novinare na kojoj je predstavio novo pojacanje Dinama Dinu Spehara.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
12.09.2011.
u 10:45

Nova Dinamova nada, Osječanin Dino Špehar (17, na fotografiji s Mamićem) debitirao je jučer za juniore plavih postigavši dva pogotka u pobjedi 3:2 nad sesvetskom Croatijom

Iako je Mamić najavio da će čak biti i na listi igrača za Ligu prvaka, Dino će se očito načekati do debija za prvu momčad plavih. On, istina, trenira kod Jurčića, a minutažu je počeo skupljati kod Damira Ferenčine.

Inače, iščekujući Real Madrid, evocirali smo kako je kraljevski klub prije dvije godine teško poražen od Dinama 1:4, u kategoriji – kadeta.

Plavi su u lipnju 2009. godine pregazili Španjolce u finalu turnira u Salzburgu. Momčad je vodio Jozo Bandić, a Mario Šitum postigao je dva pogotka, po jedan Mihaljević i Gorupec.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jolly
11:18 12.09.2011.

Te usporedbe kadeta su nepotrebne. Vrlo je vjerojatno da nijedan od tih Realovih kadeta neće nikada zaigrati za prvu momčad.

DF
dinamo ffm
11:21 12.09.2011.

kaj mogu mladi mogu i stari,samo obrana sa ibanezom i cufreom ufff ufff ljudi bolje da igra cufre na lijevom beku vida i tonel gdje su i uigrani,a na desni bek tomecak,on je brz hitri,nema straha taj mali nece zaje*** u tom sam 100% siguran.meni je najveca briga napad jer nemamo pravog napadaca.dino spehar,super momak tehnicki jak,ali treba mu jos godina da se kalje u lokomotivi...slj sezone ce bit veliko pojacanje razbijat ce....a jurcicu ja neznam ko je tebi dao licencu za trenera,stavljas malog situma u te jake utakmice protiv splita,nemoze on jos igrat takve tekme kamoli protiv reala,tu mora igrat sto vise iskustva.

SE
serđo
11:33 12.09.2011.

pa usporedba i nije totalno bezvezna jer su iz te generacije u kadru prve momčadi pacheco, alex i morata (zadnja dvojica su već i debitirala u prvenstvu). doduše, teško da će zaigrat u srijedu :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije