Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUKAT PREMIJER LIGA

Siscia u Čakovcu, Moslavina u Varaždinu

'sisak - 02.10.2009., Sisak - Od Gorana Bogunovica trener ocekuje pogotke. Photo:Nikola Cutuk/VLM'
'nikola cutuk'
02.10.2009.
u 16:03

Utakmica u Čakovcu, koju u subotu igraju rukometaši Siscije, prva je od pet koliko će Siščani odigrati u razmaku od samo osam dana.

– Momčad MKA*IPC igra lijep rukomet i nije bez razloga do sada jedina, uz našički Nexe i zagrebački CO, neporažena u Dukat Premijer ligi. No, ponovimo li igru protiv Varteks Di Caprija, vjerujem da se možemo nadati dobrom rezultatu. Poslije Čakovca, u utorak kod kuće igramo s Dubravom, a to je utakmica za koju, želimo li pobijediti, moram maksimalno motivirati igrače. A onda slijede tri utakmice Challenge kupa, za čiji se ishod ne bojim – ističe trener Siscije Josip Ražić.

Rukometaši kutinske Moslavine putuju u Varaždin, u goste Varteksu di Caprio. Vratar Moslavine Davor Adamović optimist je uoči današnje utakmice, a njegov optimizam dijeli i predsjednik kluba Zlatko Grdić. Trener Dubravko Prelčec na raspolaganju ima sve igrače koji su ovaj tjedan trenirali dvaput dnevno, što je još jedan razlog zašto Kutinjani od susreta u Varaždinu očekuju povoljan ishod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije