Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Siniša Mihajlović 'krade' Dinamu zimsko pojačanje?

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
12.11.2017.
u 11:15

Upitno je može li Torino Gavranoviću ponuditi izdašnu cifru kao i Dinamo gdje bi navodno trebao dobivati 650 tisuća eura godišnje.

Rijekin napadač Mario Gavranović ljetos je bio na korak do prelaska u Dinamo, a iako transfer nije realiziran je potpisan predugovor s plavima koji bi trebao postati važeći s 1. siječnjem 2018. godine.

I dok Gavranović sa svojom Švicarskom pokušava protiv Sjeverne Irske izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu u talijanskim medijima pojavila se informacija kako se u priču oko njegova dovođenja upleo i talijanski prvoligaš Torino kojeg vodi Siniša Mihajlović.

Siniša Mihajlović
1/7

No, upitno je može li Torino, osma momčad Serie A, Gavranoviću ponuditi izdašnu cifru kao i Dinamo gdje bi navodno trebao dobivati 650 tisuća eura godišnje.

Talijani su tako obnovili interes za napadačem kojeg su pratili i prošlog proljeća, a među zainteresiranima je i španjolski Espanyol.

Komentara 5

VA
valentin2017
13:37 12.11.2017.

Hahahaha ja mislim da stvarno više nema smisla komentirati "novinare" VL. Koje priče oni stvaraju, a sve iz POVJERLJIVIH IZVORA mislim da graniči sa ludilom. Znam da bi oni bili sretni da se na ovakav način skroji prelazak Gavranovića, jerer konačno to su njihovi ljudi. Najvažnije je da bi tako Dinamo ostao bez ovog igrača, a to je njima prihvatljiva zamisao. Doveli bi oni još svašta nama, ali ipak iako je vlasnik tiska sa one strane Drine, malo bi im bilo teže.

ZG
zg223
13:39 12.11.2017.

pa nek ide,zahvaljujuci predugovorom koji je potpisao dinamo ce zaradit u svakom slucaju,ili igracem ili odstetom..

IB
ibiza
12:42 12.11.2017.

ma idi sta cekas ako mozes..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije