Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV BLAŽEVIĆ JR.

Sin legendarnog Ćire Blaževića pokrenuo posao u Splitu: Prisjetio se oca i otkrio u čemu je uživao

Preminuo je Miroslav Ćiro Blažević, dan prije 88. rođendana
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.07.2023.
u 16:24

U emotivnom govoru, Miroslav mlađi spomenuo je slavnog tatu koji je prema mnogima bio najveći hrvatski nogometni trener

Miroslav Blažević mlađi, sin pokojne legende Miroslava Ćire Blaževića, otvorio je slastičarnicu u Splitu i tako pokrenuo novi biznis. Povodom otvorenja Miroslav mlađi je održao govor u kojem je spomenuo bivšeg hrvatskog izbornika te osvajača brončane medalje u Francuskoj na svjetskom prvenstvu 1998. godine.

- Moram reći da je to bio najomiljeniji sladoled mog oca, tako da mi je to bila dodatna motivacija i nadam se da ćete ga toliko kušati i toliko voljeti koliko ga je volio i moj otac - rekao je Ćirin sin, a njegov govor objavila je Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu. Podsjetimo, radi se o majci Hajdukovog vratara Borne koji je sjajno branio u Ligi prvaka mladih gdje su Splićani dogurali do finala protiv nizozemskog AZ-a.

Otvorenje nove slastičarnice bila je i prilika za okupljanje brojnih poznatih Splićana, a osim sina Miroslava, Ćiro je sa suprugom Zdenkom dobio i kćeri Barbaru i Katarinu.

VEZANI ČLANCI:

Ćirin sin je bio uz svog oca u  njegovim najtežim danima, često ga je izvodio u šetnju centrom Zagrebom. Podsjetimo, Miroslav Ćiro Blažević preminuo je 8. veljače ove godine, nakon duge i teške bolesti.

Foto: Renata Lovrinčević Buljan / Instagram

Komentara 5

BO
BoljiSvijet
17:28 26.07.2023.

Dajte dosta smo čitali o čiri dok je bio živ,mislim da je vrijeme da i on ima pravo na zaborav..živio je (pre)dugo a kraj života mu je obilježio žalost zbog kruške kompletne operacije prostate i što je spoznao tek u podmakloj dobi da ljudsko tijelo ima rok a da za sobom mora sve što je imao ostaviti na ovom svijetu...tu mi sirotinja dolazimo na svoje: mi sa radošću iščekujemo susret sa Svevišnjim neopterećeni sa prostatom i bogatstvom koje bi morali ostaviti na ovom Svijetu..odavno mi je baka kao klincu pričala da bogati umiru u najvećoj muci a sirotinja u najvećoj sreći

KU
kuramela
17:56 26.07.2023.

Što vam smeta, Ćiro je bio čovjek kojeg su svi voljeli, zašto vam smeta da se o njemu piše, i treba o njemu pisati, zaslužio je !

LA
lajh1985
19:22 26.07.2023.

kog briga sto njegov sin dela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije