Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆ POTPIS UGOVORA

Sin Aljoše Asanovića odlazi u Željezničar

Asanovići
Marko Lukunic/PIXSELL
21.09.2014.
u 12:55

Pojavom podsjeća na svoga oca Aljošu. Zajedničko im je i to što su obojica ljevonogi veznjaci, s time da Antonio bolje igra desnom nogom nego njegov otac

Antonio Asanović (23), sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Aljoše, sutra će doputovati u Sarajevo i priključiti se momčadi Željezničara. Postoji realna mogućnost da ovaj veznjak nakon toga potpiše ugovor s plavima, piše SportSport.

Antonio je rođen u Francuskoj, omladinsku je karijeru proveo u Hajduku, a igrao je za Primorac iz Stobreča te rumunjske klubove - Turnu Severin, Dinamo Bukurešt i Coronu Brasov.

Pojavom podsjeća na svoga oca Aljošu. Zajedničko im je i to što su obojica ljevonogi veznjaci, s time da Antonio bolje igra desnom nogom nego njegov otac. Razlika je i u laktu, kojim se Antonio ne služi, iako mu je otac po tome bio poznat.

>> Toplak neće uzeti "malog Aljošu"

Komentara 2

MK
MKGRA
17:27 21.09.2014.

Cemu vi daje te prostor pa jel dosta sa Tim Asanovicima igrac sa trecu /cetvrtu ligu pa takvi ima koliko hoces ako ne I puno boljih

SE
sestrićna
14:08 21.09.2014.

znači treba mirovinu pojačati .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije