Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferguson u kupnji
Povratak na članak

Šimin konkurent u Unitedu bio bi Brazilac Rafael

Ferguson je sredinom devedesetih želio kupiti Zvonimira Bobana, a pratio je Silvija Marića, Tomasa i Šarića

Komentari 6

TH
torca hz-hb
10:24 09.11.2010.

09.11.2010. u 08:58h EuroAzija je napisao/la: ------------------------------------------------------------------- Smatram isto

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:45 09.11.2010.

ova piskarala, osim sta pisu gluposti (vec nabrajaju i konkurenciju u manu-u), ne znaju ni pisat - CHELSEA NIJE ZENSKO IME!!!! dajte si to vec jednom utuvite u nepismene glavurde piskarala - tako da nije \"chelsea je odigralala...\" niti je ..\"chelseina kupovna moc...\" - kad vec pisete o sportu, dajte nabavite bar nekog lektora.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
16:46 09.11.2010.

cluesblues,sto se tice ovih gluposti Dasovica-u pravu si.No Chelsea nije samo kvart Londona nego JE ENGLESKO ZENSKO IME.Tebi treba izgleda lektor sto se toga tice.

VL
SD
satan da shumsky
21:05 09.11.2010.

šime ima konkurenciju, ali tomislav je bez konkurencije najgluplji na svom mjestu..igor ipak nije na istom mjestu, on je više istureni glupan.. robert je zadnji glupi igrač.. šteta što im vlasnik ne može kupiti tomislava ž. iz rivalskog kluba da upotpune kolekciju..

VL
GA
garincha
14:10 10.11.2010.

\"Ferguson si tako ne moze priustiti megaigraca,kao sto je Maicon...\"I sta kazes-megaigrac!Pa taj i danas sanja Balea koji ga je nedavno izvozao k\'o malog majmuna!Gdje samo nadjete ovakve termine-megaigrac...

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
15:43 10.11.2010.

@ poljicanin - chelsea je i ime kvarta i zensko ime...ali klub chelsea je dobil ime po kvartu ( a kvart je dobil ime prema staro-engleskoj rijeci -muskog roda - koja oznacava mjesto za istovar krede i vapnenca - buducii su davno tamo postojale industrije koje su to koristile) , a ne po nekoj zeni - prema tome klub chelsey je muskog roda ko i manu - vjerovatno bi i meni dobro dosal lektor (kad bi se bavil profesionalno pisanjem), ali u ovom slucaju bi ovi \"profesionalni\" sportski novinari trebali znat takove stvari - a to nije jedini primjer - recimo cesto napisu da je fenerbahce povelo ili izjednacilo (srednji rod?) i slicne nepismene nebuloze ( inace i fenerbahce je ime kvarta u kadikoyu - komercijalnom distriktu istanbula)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.