Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN

Šimić u Azerbajdžanu pomaže u organizaciji SP-a

\'07.11.2011.,Zagreb, - Hrvatski olimpijski odbor(HOO) i Hrvatska udruga Nogometni sindikat(HUNS) potpisali su u sjedistu HOO-a sporazum o suradnji. Sporazum su u nazocnosti predsjednika HUNS-a Daria
Goran Jakus/PIXSELL
29.02.2012.
u 11:47

Šimić će pomoći Bakuu u organizaciji U21 Svjetskog prvenstva za žene.

Naš umirovljeni nogometaš i odnedavno predsjednik Nogometnog sindikata Dario Šimić zadnjih dana traženo je lice ne samo u Hrvatskoj. Glavni grad Azerbajdžana posjetit će 2. ožujka i pogledati prijateljsku utakmicu tamošnje U17 reprezentacije protiv Gruzije.

Također, ideja je i da u Bakuu sjedne s organizatorima U17 SP-a za žene koje će se tamo održati najesen i pomogne im oko pripreme natjecanja.

Azerbajdžanci o Šimiću pišu kao o legendi koja je igrala u Dinamu, Interu, Milanu i Monacu te o tome da je osvojio broncu s vatrenima 1998.

Ključne riječi

Komentara 5

ED
europski dinamo
15:43 29.02.2012.

Kakva fenomenalna vijest. Mozda nadje nekog boljeg frizera u Azerbajdzanu.

SE
serđo
12:11 29.02.2012.

neka oružar i ostane tamo.

KA
kajinx
12:20 29.02.2012.

Šimić će pomoći Bakuu oko organizacije U21 Svjetskog prvenstva za žene. Također, ideja je i da u Bakuu sjedne s organizatorima U17 SP-a za žene koje će se tamo održati najesen i pomogne im oko pripreme natjecanja. Uspjeli ste nas zvuzlati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije