Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U KRIZI

Šimić mora dobiti ovlasti prije nego što nastane kaos. Čačić je nervozan jer mu prijeti otkaz

Šibenik: Dario Šimić i Vlatka Peras na utakmici HNK Šibenik i GNK Dinamo
Igor Soban/PIXSELL
18.03.2023.
u 22:03

Ukratko, Dinamova omladinska škola više nije ono što je bila prije tri, četiri ili pet godina, u ozbiljnoj je krizi, a baš tip sportskog radnika poput Darija Šimića idealan je da to promijeni. I ima ideju kako to učiniti, a iskustvo je stekao četverogodišnjim radom u skautskoj službi nogometnog velikana Milana

Ključne riječi

Komentara 10

UD
Udbaš
22:40 18.03.2023.

Logično je da se sagleda što se promijenilo od trenutka kad je Dinamo pobjeđivao. Promjena se sastoji u tome da je Šimić uguran u upravu kluba od strane medija i politike što posljedično znači neprimjeren utjecaj istih i na uvjete koji su igračima bili zagarantirani. Čačić je pobjeđivao prije njihova dolaska...

BL
blekpanther
22:50 18.03.2023.

Ladinski jednostavno legenda! Samo zaboravio nabrojati koga je to Šimić “skautirao” u Milanu!

JU
juma
00:03 19.03.2023.

Igrači najbolje od svih znaju tko im garantira uspješan klub i napredak u karijeri. Za razliku od sumnjivih i potkupljivih tipova, koji su na daljinskom upravljaču politike i službe, oni ne glasaju na skupštini nego na terenu. Taj vid očitovanja nije preživio niti jedan trener, a niti sportski direktor i uprava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?