Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Šimi Vrsaljku otvorila se sjajan prilika u Atleticu!

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.02.2017.
u 11:03

Juanfran će propustiti iduću prvenstvenu utakmicu protiv Sportinga, gostovanje kod Bayer Leverkusena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i vjerojatno prvenstveni susret protiv Barcelone na Vicente Calderonu. Stoga bi trebao igrati Vrsaljko.

Desni bek europskog doprvaka Atletico Madrida, Juanfran Torres (31) bit će izvan terena između dva i tri tjedna zbog ozljede desne noge pa bi se hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko (24) trebao naći u udarnoj postavi protiv Sporting Gijona, Bayer Leverkusena i možda protiv Barcelone priopćio je Atletico Madrid.

Juanfran se ozlijedio u nedjelju tijekom prvenstvene utakmice u Madridu gdje je Atletico s 3:2 pobijedio Celtu Vigo.  Zbog bolova je ostao u svlačionici nakon prvog poluvremena a zamijenio ga je Vrsaljko. 

Juanfran će propustiti iduću prvenstvenu utakmicu protiv Sportinga, gostovanje kod Bayer Leverkusena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i vjerojatno prvenstveni susret protiv Barcelone na Vicente Calderonu.

Atletico Madrid se nalazi na četvrtom mjestu u prvenstvu s 42 boda, sedam manje od vodećeg Real Madrida i s dvije odigrane utakmice više. 

Vrsaljko je od ljetošnjeg dolaska u klub odigrao 17 utakmica, od čega dvanaest u posljednja dva mjeseca. Na početku sezone je uglavnom čekao s klupe izlazak Juanfrana a nakon zimske stanke je trener Simeone osmislio formaciju u kojoj je Juanfrana pomaknuo iz obrane u vezni red na desnoj strani dok je Vrsaljko igrao iza njega.

>> Vrsaljko dobio poluvrijeme u pobjedi Atletica protiv Eibara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije