Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vježbali na treningu

Simeone o golu: Mandžukić je promašio, ali zato je Arda sjajno reagirao

Atletico - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.10.2014.
u 09:10

- Sve je izjednačeno, bit će tu još velike borbe, ali mi se sad okrećemo prvenstvu, usredotočeni smo na sljedeću utakmicu

Nogometaši Atletica, europskog doprvaka, u drugom su kolu Lige prvaka došli do prve pobjede. Na Vicente Calderonu teškom mukom pobijedili su Juventus 1:0, a pobjednički pogodak postigao je Arda Turan.

- Juventus je jaka i taktički pametna momčad. Snažni su u napadu i u obrani te nije bilo lako igrati protiv njih. Ali znali smo da Juventusu možemo naštetiti iz ubačaja, a bili smo dobri i u veznom redu. Ulaskom Griezmanna otvorili smo utakmicu jer smo išli po pozitivan rezultat. Gosti su bili bolji s loptom u prvom dijelu, ali smo zato mi bili agresivniji u nastavku, rekao je trener Atletica Diego Simeone pa opisao akciju za gol.

- Vježbali smo to na treningu. Juanfran je odlično ubacio, Mandžukić promašio, ali je Arda bio na pravom mjestu, baš kao što smo radili na treninzima. Arda je sjajan nogometaš i drago mi je da ga imamo u momčadi.

Nakon dva kola sve momčadi u skupini imaju po tri boda.

- Sve je izjednačeno, bit će tu još velike borbe, ali mi se sad okrećemo prvenstvu, usredotočeni smo na sljedeću utakmicu, zaključio je nizozemski strateg.

>>Mandžukiću ovacije na Vicente Calderonu, Turan presudio Juventusu u žestokom okršaju

Komentara 2

TR
the.robert.babic
10:08 02.10.2014.

"rekao je trener Atletica Diego Simeone.... zaključio je nizozemski strateg " :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije