Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade na tome

Simeone: Nedostaje nam Costa, s Mandžukićem imamo manji posjed lopte

mandžukić
Reuters/PIXSELL
13.11.2014.
u 16:29

- Moramo osigurati više vremena našim napadačima, prije svega Mandžukuću, kako bi se oni mogli bolje kretati

Madridski Atletico, aktualni prvak Španjolske, u prvenstvu zaostaje četiri boda za Realom i dva za Barcelonom, a njihov trener Diego Simeone već je nekoliko puta ustvrdio da je to njihova realnost. Nedavno je izjavio kako očekuje borbu sa Sevillom i Valencijom za treće mjesto, a nešto slično potvrdio je i danas.

- Ne možete uspoređivati ovaj Atletico s onim prošlosezonskim. Ono što je realnost je da nakon 11 kola zaostajemo četiri boda za Realom i dva za Barcelonom i ako želimo ostati u utrci za naslov moramo se još popraviti. Činjenica je da smo sve bolji, no isto tako će biti i problema na tom putu i na to treba biti spreman, rekao je Simeone.

Istaknuo je i to da ove sezone imaju manji posjed lopte nego prošle, ali da na tome rade.

- Moramo osigurati više vremena našim napadačima, prije svega Mandžukiću, kako bi se oni mogli bolje kretati. Popravljamo se u tom dijelu, ali nedostaje Diego Costa u odnosu na prošlu sezonu koji je odlično čuvao loptu i s tim su ostali igrači dobili dovoljno vremena za prilagodbu svojih kretanja. Zato sada Arda Turan igra na poziciji drugog napadača ili polušpice jer on zna zadržati posjed lopte koji nam treba.

>>Veli raskrvarena usnica nakon duela s Mandžom, evo kako je reagirao

Komentara 1

CA
carpediem
19:16 13.11.2014.

Pravi Trener koji gleda Realno na situaciju i jedno tako sto vidi greske i otvoreno ih govori je u stanju popraviti te greske i napraviti pravu ekipu dje ce i Nogometasi napredovati u svojoj igri e da je takav ii nas Niko gdje bi nam bila Repka u kojoj imamo velikog kvaliteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije