Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBAŠIĆ I VRSALJKO
Povratak na članak

Vatreni poručuju: Ne treba očajavati, bit ćemo bolji

- Ne treba očajavati, bolje da se ovo dogodilo sada nego kasnije, pa da vidimo u kakvom smo stanju - rekao jr Vrsaljko

Komentari 10

MA
..Marsijanac
17:42 24.03.2018.

"Peruanci su igrali oštro, bili su agresivni, ali to je njihov stil. Mi smo bili možda i malo premekani,"...... Mandjo se previjao na terenu nekoliko puta kao mala bebica . Trebalo ga je zamjeniti vec poslije 20 minuta. Modricu nije mjesto na isturenom veznom protiv repki koje igraju sa 5 igraca u sredini. Strinicu nije mjesto u repki a Brozovic bi morao posjetiti psihologa.

VL
Avatar Django
Django
12:38 24.03.2018.

Pa dokle više u školu? Ako do sada niste naučili, nikad ni nećete.

VL
IT
I-To
15:32 24.03.2018.

Ne nasjedamo na vaše bla bla ko papagaji da imate imalo stida ne bih to sebi dozvoliti da vas sramota bude izgubiti tekmu nije sramota a vi ste manje pružili čini mi se Jadran iz Gunje je bolji od vas.

VL
PA
pajokola1
12:45 24.03.2018.

Daliću nazovi Ćiru i pitaj ga kako se igra 3-5-2, pusti ove babaroge nek pričaju šta hoće ....nemaš ti igrače za 4-4-2, kako sa lošim Strinićem i prosječnim Vrsaljkom te sporim i tromim vidom i Ćorlukom igrati 4-4-2,,,nikako?Ili nađi druge igrače ili mijenjaj sustav.

VL
DU
Deleted user
15:00 24.03.2018.

Kalinic nam treba ali onaj na golu :) , o nikoli je sve gatuso rekao ajde ti sinko doma pa se tamo setaj, dok je genaro tamo ovaj nece u milanu igrati... dalicu samo se drzi prinvipa tko ne igra u klubu nece ni u reprezentaciji i to je to i tada odvagati , subasic rukavice ostaviti i nadtavi kao bloger ili slicno komentirati... mozda na htv uz jelicica i ekipu, kikser golman Strinic sam sebi priznaj da je ovo prevelika razina, odija mu se lopta kao da je kadet to ako nisi do sada naucio nista... od dva centarsuta se ne zivi danas na boku... moraz i otraga nesto odigrat Mozda zbilja probat 3-5-2, za takav sustav imamo igrace uigrat linije i naprijed i u takvoj formaciji ici na kontrolu lopte sa 5 igraca u sredini koji znaju cuvat loptu i odigrat dubinski pas na pjacu i kramarica oni pucaju od snage i samopouzdanja a jos nisu rijesili ugovor zivota pa se zele i dokazuvati za razliku od mandze, njemu svaka cast ali bolje da bude jocker ako zapne da povuce i zabije

VL
AR
Artukovic
14:31 24.03.2018.

Dok god ce vam igrati Strinic i Kalinic,tako ce nam biti.Ulaskom Pjace i Kramarica smo tek bili pravi.

VL
NO
nogogaz
14:19 24.03.2018.

Jos cemo bit sritni ako zavrsi nalik rukometa..... ili nalik prvenstva u kosarci... Ali samo dalje! Kockice i kvadratici do groba!

VL
MI
Miami
16:28 24.03.2018.

Odbrana losa Corluka , Strinic, Vida a tu bi nasao misto i Subasic bio los . Svaku utakmicu triba poceti Modric, Rakitic, Kovacic. Pa lopta kod Kovacica je ko u banci niko ne moze ukrasti i veoma cverst playmaker sa iznimno dobrom igrom u odbrani kad treba a hrvatska odbrana izgledala veoma lose sporo reagira i nesigurna je. Pa trener ko svaki do sada uci zanat u reprezentaciju Hrvatske. Da je hrvatska imala stranog trenera imala bi barem jedno svjetsko perventsvo i jedno europsko usvojeno. U odbrani triba probati druge igrace u napad igrati ili Mandzukic ili Kaliniq a u njihovo mesto igrati Kramaric ili Piaca. Imate jednu od nakboljih reprezentacija na svijetu samo treba igrati najbolji stari i mladi igraci. Ima vremena popraviti se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.