Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Rakitju

Šime Strikoman snimio svoju 356. Milenijsku fotografiju

Milenijska
Šime Strikoman
09.06.2013.
u 15:03

Kako se njihov prijatelj Franjo Vrčković nikada ne bi zaboravio članovi kluba NK Rakitje već petu godinu za redom organiziraju malonogometni turnir rakitskih ulica.

U subotu 8.6.2013. Šime Strikoman snimio je svoju 356. Milenijsku fotografiju  na terenu Nogometnog Kluba Rakitje u Rakitju.

Kako se njihov prijatelj Franjo Vrčković nikada ne bi zaboravio članovi kluba NK Rakitje već petu godinu za redom organiziraju malonogometni turnir rakitskih ulica. Ovu jubilarnu petu godinu obilježili su  snimanjem milenijske fotografije svih Rakićana.

Ove godine na turniru sudjelovalo 12 ekipa sastavljenih od 10 članova. Također odigrana je i jedna utakmica ženskih ekipa, kao i utakmica dječaka te potezanje konopa. Pobjedu na turniru odnijela je ekipa Školska (Školska ulica op.a) koja je u finalu pobijedila ekipu Selišća.

NK Rakitje osnovan je 1966. godine. Veza Kluba i mještana Rakitja uvijek je bila čvrsta i upravo je to zbog čega je ovaj turnir poseban. To je jedan dan u godini kada se svi mještani susretnu, jer zbog obaveze i načina života ne mogu to činiti koliko bi možda željeli. Danas klub broji stotinjak članova koji treniraju u 6  dobnih kategorije (prstići (6-8), limači (8-10), pioniri (10-15), juniori (15-19),seniori (19+), veterani (33+)) Od slijedeće sezone klub će imati i kadete (14-16).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije