Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI MAĐARSKE

Šibenski gradonačelnik primio hrvatske vaterpoliste

Hrvatska vaterpolo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
13.01.2014.
u 15:55

- U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična! - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci okupili su se u Šibeniku gdje sutra igraju utakmicu FINA Svjetske lige. Aktualni olimpijski pobjednici dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare.

Posljednji treninzi prije sutrašnje utakmice protiču u najboljem mogućem redu, a atmosfera u momčadi je sjajna. Hrvatske reprezentativce primio je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.

- U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična! - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Derbi utakmica FINA Svjetske lige igra se sutra, 14. siječnja u 18 sati na bazenu Crnica u Šibeniku. U slobodnim trenucima vaterpolisti su posjetili mališane u dječjem vrtiću Jutro kojima su darovali prepoznatljive vaterpolo kapice, ulaznice za utakmicu i fotografirali se za vječnu uspomenu.

- Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina! – izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije