Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prince blistao
Povratak na članak

Šibenik u golijadi s Lokomotivom do prve pobjede u sezoni

Golove za Šibenik su postigli u Prince Obeng u 11. i 84. minuti te Deni Jurić u 23. minuti, a za Lokomotivu Sherif Kallaku u 33. i Sammir u 69.

Komentari 2

KR
kruni
21:18 18.09.2020.

Hahahahaha koja sramota treći gol čist ofsajd ko suza, još sudac ide gledat i kaže gol, koja sramota pa to nema nigdi, onda kažu mamić ovo mamić ono pa kod nas je sve mamić

VL
CO
coky
12:21 19.09.2020.

Kakav ofsajd ??? Šta je onaj igrač smetao golmanu !!! Pa golman je bio na krivoj nozi i ništa ga nije moglo spasiti. Treba gledati cijelu sliku te akcije. Da je taj igrač dirao loptu, rekao bi ok,avako nema šanse za neki ofsajd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.