Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biramo Miss sporta

Šibenčanka Danijela ambiciozna je klizačica, želi na Olimpijske igre u Tokiju

Danijela Ivandić
Foto: Direkcija izbora
1/8
10.04.2017.
u 13:55

Kandidatkinja za Miss sporta Hrvatske rodila se u Šibeniku i vrlo je ambiciozna.

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom. No, prvo ćemo predstaviti 30-ak kandidatkinja...

Danijela Ivandić ne bavi se predugo brzim klizanjem, tek četiri godine, ali ima jasne ciljeve i ambicije. Već za četiri godine vidi se na Zimskim olimpijskim igrama 2022. u Tokiju, a možda i već dogodine.

Foto: Direkcija izbora

– Brucošica sam na Fakultetu za kemijsko inženjerstvo i tehnologiju (FKIT). Treniram svaki dan i profesionalno sam se počela baviti brzim klizanjem prije četiri godine. Najveća mi je želja kvalificirati se na OI sljedeće ili za pet godina. Naravno, želim završiti i fakultet – rekla je Danijela, rođena 4. listopada 1997. godine u Šibeniku.

Ostale kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

>>Mirta: Više su me privlačile haljinice sa šljokicama nego oprema za hokej

>>Emma ima plavi pojas, a karate voli od malih nogu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije