Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL, 20. kolo

Šibenčani nastavili s pobjedama, Varaždin "pao" kod Istre 1961

bartolović
Goran Ferbežar/Pixsell
03.03.2012.
u 17:40

Novom pobjedom Šibenik je sve bliže zoni spasa, dok su Zadrani tik iznad opasne zone.

Što im je teže, čini se da bolje igraju. Drugoga objašnjenja za renesansu nogometaša Šibenika u proljetnom dijelu Prve HNL jednostavno nema. Nakon što su u prošlom kolu na domaćem terenu svladali Inter, sad su u susjedskom derbiju u gostima bili bolji od Zadra 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Željko Malčić iz kaznenog udarca u 37. minuti nakon što ga je u šesnaestercu srušio vratar domaćih Gluić.

Novom pobjedom Šibenik je sve bliže zoni spasa, dok su Zadrani tik iznad opasne zone. Zanimljivo, iako je utakmicu u Stanovima trebao suditi Dalibor Mlakar, on se na zagrijavanju ozlijedio, pa je zviždaljku preuzeo četvrti sudac Fran Jović.

Šibenska se formula očito ne može primijeniti na nogometaše Karlovca. Njima je teško, ali i gube. Nakon domaćem poraza od Dinama, Karlovčani su izgubili i na gostovanju u Vinkovcima od domaće Cibalije 0:2. Oba pogotka zabio je Mladen Bartolović, prvi u 33. minuti iz kaznenog udarca, nakon što je prethodno bio srušen u kaznenom prostoru, a drugi u 84. za konačnih 2:0. Treba izdvojiti i ozljedu Cibalijina napadača Dine Kresingera u 48. minuti.

Varaždinci su poletjeli na nekoliko sati, kad im je privremeno skinuta suspenzija, ali ih je prizemljila domaća Istra pobijedivši družinu iz baroknog grada 2:1. Povela je Istra u 23. minuti preko Bellea, no Varaždin je do odmora izjednačio zahvaljujući Dominiku Glavini koji je bio strijelac u 40. minuti. No, u 78. minuti Istra lomi otpor gostiju i golom Milića dolazi do tri boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije