Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Shanghai Shenhua želi Anelku, a Tigana mijenja Beseka

Nicolas Anelka
AFP
07.12.2011.
u 21:33

Bogati kineski vlasnik kluba Zhu Jun spreman je francuskoj megazvijezdi platiti čak 10 milijuna eura po sezoni.

Prema napisima engleskih medija, kineski klub Shanghai Shenhua u ovom prijelaznom roku namjerava dovesti proslavljenoga francuskog golgetera Nicolasa Anelku (32) iz Chelseaja! Francuz je nezadovoljan svojim statusom u londonskom premijerligašu i već neko vrijeme govori da želi otići. Zato i nije potpisao novi ugovor s Chelseajem.

Bogati kineski vlasnik kluba Zhu Jun spreman je francuskoj megazvijezdi platiti čak 10 milijuna eura po sezoni, a već se traži i novi trener umjesto Dražena Beseka, koji je u prošloj sezoni klub spasio od ispadanja, ali mu je istekao ugovor. Besek se odmara u Varaždinu, a nagađa se da će ga u Šangaju naslijediti Francuz Jean Tigana.

Komentara 1

PB
predrag borna
10:21 08.12.2011.

Nikakav igrač koji ima fenomenalnog menadžera....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije