Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPROMIS

Sevilla Rakitiću nudi novi ugovor, ali smanjuje odštetu na 25 milijuna eura

Rakitić Mandžukić
Marko Lukunic/PIXSELL
10.01.2014.
u 14:27

Predsjednik Castro će se sastati s Dejanom Rakitićem, Ivanom bratom i menadžerom, i razgovarati o produljenju suradnje hrvatskog veznjaka i kapetana momčadi.

Pred predsjednikom Seville Jose Castro je zadatak da nagovori Ivana Rakitića na produljenje ugovora. Castro će se sastati s Dejanom Rakitićem, Ivanom bratom i menadžerom, i razgovarati o produljenju suradnje hrvatskog veznjaka i kapetana momčadi.

Kako piše Marca, Sevilla će Rakitiću ponuditi novi ugovor, ali će odštetnu klauzulu s 40 milijuna eura smanjiti na 25 milijuna. Raketa će u skorije vrijeme moći otići, a klub dobiti veću odštetu budući da mu i ugovor traje duže.

Kapetanu Seville trenutni ugovor vrijedi do 2015. dok bi novi bio tri godine duži. Naravno, Rakitić pri tome ne bi ostao do kraja nego bi vjerojatno otišao već na kraju ove sezone.

Istu je stvar napravila Sevilla s Jesusom Navasom i Alvarom Negredom. Obojica su produžila ugovor, smanjena im je odšteta nakon čega ih je kupio Manchester City.

>> To iskustvo će me zauvijek pratiti, ali nakon njega se probudila moja karijera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije