Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Splitu

Sestre Zaninović u prometnoj nesreći dobile trzajne ozljede

Sestre Zaninović
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
09.02.2014.
u 18:57

– Golf je dosta uništen, a u sudaru su se aktivirali zračni jastuci. Lucija i Ana imaju trzajne ozljede vrata

Sreću u nesreći imale su Lucija i Ana Zaninović. Svjetske zvijezde te-kvon-doa imale su prometnu nesreću u Splitu, vozačica automobila bosanskohercegovačkih oznaka oduzela im je prednost i zabila se u njihov golf kojim je upravljala Lucija.

– Golf je dosta uništen, a u sudaru su se aktivirali zračni jastuci. Lucija i Ana imaju trzajne ozljede vrata. Dobro su prošle samo zato što su sportašice. Da je netko drugi bio na njihovu mjestu, puno bi žešće nastradao – kazao nam je Toni Tomas, trener sestara Zaninović. Sve to zbilo se u posljednjoj fazi priprema sestara Zaninović za početak serije Grand prix turnira na kojima se love bodovi za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine.

– Nesreća nas je poremetila u važnom dijelu priprema, Ana i Lucija nekoliko dana nisu trenirale, ali sada je sve u redu – zaključio je Tomas.

>>Sestre Zaninović i hajdukovci predali 300 kg hrane za beskućnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije