Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Sergio Aguero idućih pet sezona u Manchester Cityju

Sergio Aguero
Reuters
28.07.2011.
u 20:51

Sergio Aguero i službeno je postao novi igrač Manchester Cityja. Argentinski je nogometaš potpisao za engleskog premijerligaša na pet godina, a doveden je iz Atletico Madrida za 38 milijuna funti

Argentinac je u 175 utakmica za Atletico Madrid postigao 74 pogotka. Šeik Mansour, vlasnik Cityja, od Aguera očekuje da nastavi u istom stilu. A u napadu će imati i te kako dobru konkurenciju Edin Džeko i Mario Balotelli. Dolaskom Aguera ispisnicu iz kluba vrlo će vjerojatno dobiti Tevez.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
12:12 29.07.2011.

aj fala da se i ovaj rakun konačno negdje smjestio, samo da nije došao u de madrid, još jedan propalitet tipa saviola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije