Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH

Sergej Jakirović otkrio Dinamov plan za sutrašnju utakmicu sezone i potvrdio loše vijesti uoči Betisa

Zagreb: Konferencija Dinama uo?i utakmice s  Real Betisom
Goran Stanzl/PIXSELL
21.02.2024.
u 18:54

Hrvatski prvak ima prednost od 1:0 uoči uzvratnog dvoboja protiv španjolskog Betisa

Hrvatski prvak Dinamo u četvrtak od 18:45 na Maksimiru brani prednost od 1:0 protiv Betisa u šesnaestini finala Konferencijske lige. Plavi se nadaju prolasku u osminu finala nakon sjajnog rezultata u Sevilli, a uoči te utakmice press konferenciju je održao trener Sergej Jakirović.

GALERIJA Običan momak osvojio je srce čitavog Maksimira

Zagreb: Konferencija Dinama uo?i utakmice s  Real Betisom
1/9

- Morat ćemo biti još okomitiji i brži, a u fazi obrane plitki i kompaktni, pogotovo na bokovima da igramo odgovornu igru dva na dva, to je Betisov forte i oni to cijelo vrijeme pokušavaju, naravno, i preko lutalice Fekira, kojeg ćemo morati staviti pod kontrolu, on daje impuls cijeloj toj momčadi. Vraća im se Bakambu, gledali smo ga protiv Alavesa, dobar igrač, morat ćemo obratiti pažnju na njega u smislu brzine i napada na prostor - rekao je Jakirović. 

- Nema drugog recepta kad igrate protiv ekipe dobre na lopti. Moramo biti maksimalno gusti i čvrsti. Volio bih da smo još čvršći u nekim dijelovima utakmice. Vidjeli smo da se može igrati s njima. Oni će morati više riskirati, a na nama je da iskoristimo prostor. 

VEZANI ČLANCI:

- Ogiwara je out za ovu utakmicu, a radimo sve da ga osposobimo za nedjelju.. Oni treniraju dobro, cijela momčad trenira dobro. Sad smo u ritmu s većinom regeneracijskim treninzima, samo oni koji su manje igrali imaju kompenzacijski trening. Volio bih da su naša krila konkretnija, ali tu mora momčad pomoći. Kad ih dovedemo u situacije jedan na jedan imaju maksimalnu slobodu, makar izgubili loptu tad trebaju napraviti višak i razliku. To je današnji nogomet - izjavio je trener plavih. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije