Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO SE

Serey Die saznao za smrt oca, ali ipak je odigrao utakmicu s Kolumbijom

Serey Die
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.06.2014.
u 21:13

Tijekom intoniranja nacionalne himne nije uspio zaustaviti suze.

Reprezentativac Obale Bjelokosti Sereso Geoffroy Gonzaroua Die, poznatiji pod imenom Serey Die, plakao je za vrijeme nacionalne himne, a razlog tome jest smrt njegova oca.

Saznao je to svega dva sata prije utakmice, ali nije želio iznevjeriti suigrače i odlučio je zaigrati. No emocije su prevladale i nije se nikako uspio suzdržati.

Teren je napustio u 73. minuti, a Obala Bjelokosti je na njegovu žalost izgubila 1:2 protiv Kolumbije i priliku za prolaz dalje tražit će protiv Grčke u posljednjem kolu.

>> Kolumbija do pobjede u ludom drugom poluvremenu

Ključne riječi

Komentara 5

MH
mhuic007
01:09 20.06.2014.

Sramote novinarske

BA
Bart812
23:35 19.06.2014.

A gdje je ona novinarska "provjeriti informaciju na više mjesta?!" jer informacija nije točna.

WO
wolfbeo2
00:08 21.06.2014.

Zasto djaba lazete kad vijest nije tacna -.- njegov otac je umro jos u 2004 godini a on je plakao zbog toga sto je osjecao veliki ponos prema svojoj drzavi i himnoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije