Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna priča

Serey Die: Plakao sam od uzbuđenja, otac mi je umro 2004. godine!

Serey Die
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.06.2014.
u 09:56

"Nikad nisam mislio da ću dogurati ovdje i zaigrati na ovakvom natjecanju. Ovim putem želio bih se svima ispričati zbog pogreške kod gola"

Cijeli svijet prenio je jučer vijest o nogometašu Obale Bjelokosti koji je samo dva sata nakon što je saznao da mu je umro otac ipak nastupio za svoju reprezentaciju. Njegove suze tijekom intoniranja himne dale su dodatnu draž cijeloj priči, ali na kraju se ispostavilo da priča nije istinita. Serey Die sve je demantirao na svom Instagramu.

"Priča koja kruži uopće nije točna. Samo želim reći da je moj otac umro još 2004. godine, a ne jučer. Plakao sam jer su me preplavile emocije. Bio sam uzbuđen što predstavljam svoju zemlju na SP-u", napisao je Die na Instagramu i dodao:

"Nikad nisam mislio da ću dogurati ovdje i zaigrati na ovakvom natjecanju. Ovim putem bih se želio svima ispričati zbog pogreške kod gola".

>>Serey Die saznao za smrt oca, ali ipak je odigrao utakmicu s Kolumbijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije