Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJSKE IGRE

Serena Williams odustala od Tokija: 'Ne želim o razlozima takve odluk'

Wimbledon
DAVID GRAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.06.2021.
u 15:45

Osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji u Lodonu 2012. te tri zlatne medalje u paru sa sestrom Venus u Sydneyu (2000), Pekingu (2008) i Londonu (2012).

Osvajačica 23 teniska Grand Slam naslova Amerikanka Serena Williams (39) odustala je od nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju, ne navodeći razloge svoje odluke.

Williams, koja će u rujnu napuniti 40 godina, osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji u Lodonu 2012. godine, te tri zlatne medalje u paru sa sestrom Venus u Sydneyu (2000), Pekingu (2008) i Londonu (2012).

- Da, zapravo nisam na olimpijskoj listi, pa ... Ne, svjesna sam toga - rekla je Williams novinarima uoči početka Wimbledona.

- Puno je razloga zbog kojih sam donijela takvu odluku. Ne želim ulaziti u njih danas. Možda neki drugi dan - dodala je jedna od najboljih tenisačica svih vremena.

Od nastupa na OI odustali su i Španjolac Rafel Nadal i Austrijanac Dominic Thiem, dok će Švicarac Roger Federer, koji u kolovozu također puni 40 godina, konačnu odluku donijeti nakon Wimbledona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije